Reittiopas

www.reittiopas.fi
Reittiopas on reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen joukkoliikenteeseen, pyöräilyyn ja kävelyyn. Reittioppaasta löytyy reitit, pysäkki- ja linjakohtaiset aikataulut ja linjakartat.

Reittiopas

Submitted by

Omat pysäkit, enemmän seuraavia lähtöjä

Ongelma: En voi lisätä omaan pysäkkiin ratikkalinjaa 1A, kun yritän tehdä sitä lauantaina. Johtunee siitä, että 1A ei liikennöi lauantaina. Vaikuttaa ohjelmointivirheeltä.

 

Kehitysehdotus: Oman reittioppaan pysäkeissä näkyy 6 seuraavaa lähtöä. Olisi mahdollisuus muokata lähtömäärää? Itse haluaisin näkyville 8 kpl kuten oli vanhan käytöstä poistuneen reittioppaan aikana mahdollista.

Reittiopas

Submitted by

Vaihtoaikaa vaikea hahmottaa

Kehitysidea: Hakutuloksiin voisi lisätä tikku-ukon oikealle puolelle kävelyn päättymisajan (josta siis todellinen vaihto-odotus vasta alkaa). Reittioppaan hakutuloksista on vaikea hahmottaa todellisia vaihtomarginaaleja, ts. paljonko vaihdossa on ylimääräistä aikaa. Syy: hakutuloksessa näkyy, koska kulkuneuvosta jäädään pois ja koska seuraava lähtee, ja näiden välinen aika on suoraan nähtävissä, mutta jos vaihtoon sisältyy ...more »

Reittiopas

Submitted by

Terminaalin kaikki linjat yhdessä listassa

Olisi tosi kätevää, jos Rautatientorilta lähtevät bussit löytyisivät jonkin yhden pysäkin alta. Nyt siellä on iso lista Rautatientori-pysäkkejä, kun ilmeisesti joka laiturilla on eri pysäkkikoodi.

 

Olisiko mahdollista saada näitä kaikkia asemalta lähteviä busseja yhden pysäkin alle, josta voisi sitten valita, mitä linjoja haluaa seurata?

Reittiopas

Submitted by

Reittijanalle näkyviin myös poisjäämispysäkki

Siinä kohtaa, kun Reittiopas tarjoaa allekkain ne 3 tai 5 kulkemis-vaihtoehtoa, olisi hyvä jos matkustaja näkee, millä pysäkillä pois.

Vastaavaan tapaan kuin näkyy, millä pysäkillä kulkuneuvoon nouseminen.

Tällainen jouduttaisi etsimistä ja olisi myös parempi printattuna jos poistumispysäkin nimikin näkyisi tuolla janalla.