Mobiilireittiopas

m.reittiopas.fi Reittioppaan mobiiliversio.

Mobiilireittiopas

Submitted by

Pysäkkiluettelon suunnan vaihto ei toimi

Linjahakusivulla ei toimi pysäkkiluettelon suunnan vaihto. On testattu sekä ipadillä että Nokian Lumioilla, myös m.reittiopas.fi:ssä.

Olisi tarpeellinen, kun varsinkin harvan liikenteen aikana hyppää bussiin, jonka pysäkeistä haluaisi valita itselle parhaiten soveltuvan.

Toistaiseksi suosittelen poistamaan painikkeen.

Mobiilireittiopas

Submitted by

Mobiilireittioppaan kartta on alkeellinen

Kartan käyttö on todella alkeellista, eikö tuo ole joku sama versio mitä hsl käytti vuonna nakki ennen kuin tuo toimivampi kartta tuli kuvioihin? Kartta, josta pitää painaa nuolta ylöspäin, joka lataa sivun sitten uudelleen, sitten painat vasemmalle ja odotat taas sivun lataamisen!! Sitten saat hakea koko saakelin aikataulun uudelleen kun siinä meni sen verran aikaa että bussikin meni jo.

Mobiilireittiopas

Submitted by

Symbian S40 pysäkin/osoitteen löytyminen

Haluan vielä täsmentää, että jostain syystä minun puhelimessani tuo uusi mobiilireittiopas EI osannut ehdottaa mitään paikkaa eikä reittiä kirjoitettuani lähtöpaikaksi Kamppi tai Westendinasema, EIKÄ löytänyt Westendinasemaa kyseisellä nimellä. Sain vain lähtöpaikka-kentän alle ilmoituksen tyyliin tarkista lähtöpaikka. En olettanutkaan, että ehdotusta olisi tullut kirjoitettuani sanan vasta puoleenväliin, mutta lähtöpaikkaa ...more »

Mobiilireittiopas

Submitted by

Pysäkkiaikatauluun nopeasti upcodella

En tiedä onko tätä jo ehdotettu tai mietitty, mutta voisi olla kokeilemisen arvoinen idea tuoda mahdollisuus tuoda pysäkkiaikataulut luettavaksi älypuhelimeen upcoden avulla. Kaikilla pysäkeillä ei ole ajantasalla olevia printattuja aikatauluja tai ne sotkettu ym. Pysäkillä voisi olla oma upcode, jonka voisi lukea älypuhelimella ja puhelimeen avautuisi kyseisen pysäkin ajantasalla oleva aikataulu. Vielä yksinkertaisempi ...more »