Campaign: Reittiopas

Reitin tallennus kalenteriin

Olisiko mahdollista saada reittioppaaseen sellainen ominaisuus, että valitun matkaketjun saisi kätevästi kopioitua esim. officen tai googlen kalenteriin tapahtuman yhteyteen?

Olisi hyvä, että samalla kun merkkaa esim. palaverin ja sen osoitteen kalenteriin, niin voisi valmiiksi katsoa sopivan yhteyden ja liittää sen tapahtuman tietoihin.

Hakutuloksen linkin voi kopioda mutta se on melko pitkä.

Submitted by

Voting

0 votes

Campaign: Reittiopas

Reittioppaan pyöräilyversioon tiedot liikennevaloista

Olisi hienoa, jos Reittiopas osaisi ohjata pyöräilijän reitille, jossa olisi mahdollisimman vähän liikennevaloja. Valoissa seisominen venyttää matkaan kuluvaa aikaa ja sen lisäksi ärsyttää, kun joskus Reittioppaan neuvomalla reitillä pitää pysähtyä valoihin muutaman sadan metrin välein.

Submitted by

Voting

1 vote

Campaign: Reittiopas

Reittiehdotusten/reittikartan tulostaminen

Pitäisi pystyä tulostamaan kaikki 5 reittiehdotusta samalla kertaa niin kuin vanhassa versiossa. Rasti ruutuun -valinta: tulosta tämä ehdotus/tulosta kaikki. Pitäisi voida tulostaa myös reittikartalta jokin haluamansa kohta haluamassaan mittakaavassa. Tällä hetkellä kun valitsee tulosta, antaa valmiin tulosteen, jossa reittiehdotus ja sen vaihtokartat (vaikka olisi tarkentanut reittikartan johonkin tiettyyn kohtaan). ...more »

Submitted by

Voting

2 votes

Campaign: Reittiopas

Hae reitti paluumatkalle

Hakutuloksen loppuun linkki, josta pääsee suoraan hakemaan reitin paluumatkalle, niin että "mistä" ja "mihin" ovat valmiiksi täytettyinä ja muuten käytetään samoja tarkennetun haun ehtoja, jos niitä on määritelty. Nyt lopussa on "Jatka reittiä määränpäästä", mutta sen kaveriksi voisi lisätä tämän.

Submitted by

Voting

1 vote